Klicka för att komma tillbaka till första sidan Klicka för att komma till söksidan Klicka för att läsa mer om räntefritt och räkna ut månadskostnad Klicka för att komma till kartan och vägbeskrivning Klicka för att komma till pressavdelningen Klicka för att komma till kontaktsidan Klicka för att komma till inspirationssidorna Klicka för att komma till butikssidan
 
InredningInredning 1Inredning vardagsrum sovrum hall barnrum kök badrum

Inredning - Escape erbjuder 250 kvm med inspiration för alla Dina rum. Hos oss finner Du möbler, detaljer, inredning och t o m väggfärg som gör Ditt hem mer personligt och stilfullt. Vår butik präglas av en ombonad atmosfär där det nordiskt rena blandas med internationell elegans.

Målsättningen är att hitta produkter som är något utöver det vanliga.
Vi kombinerar sedan dessa på ett personligt sätt, till en varm, ombonad inredning. Hos oss hittar Du inredning till vardagsrum, sovrum och barnrum såväl som till badrum och kök. Välkommen in till oss för en stunds avkoppling och inspiration eller kanske för att se på inredning på ett helt nytt sätt! Adressen är Birger Jarlsgatan 25 (ett stenkast från Stureplan) i Stockholm.
Klicka här för att se fler bilder från butiken.


Escape logotypInredning 3Inredning 2